- бизнес-книги
- детские книги
- дом, дача
- зарубежная литература
-
знания и навыки
- изучение языков
- компьютерная литература
- научно-популярная литература
- словари, справочники
-
учебная и научная литература
- безопасность жизнедеятельности
- военное дело
- гуманитарные и общественные науки
- естественные науки
- задачники
- монографии
- научные труды
- практикумы
- прочая образовательная литература
- сельское и лесное хозяйство
-
технические науки
- высокие технологии
- горное дело
- информатика и вычислительная техника
- конструкции
- легкая промышленность
- материаловедение
- машиностроение
- нормативная документация
- общетехнические дисциплины
- основы производства
- пищевая промышленность
- приборостроение
- проектирование
- промышленность
- радиоэлектроника
- строительство
- техническая литература
- технологии металлов
- транспорт
- химическая технология
- эксплуатация промышленного оборудования
- энергетика
- учебники и пособия для вузов
- учебники и пособия для ссузов
- учебно-методические пособия
- история
- комиксы и манга
- легкое чтение
- психология, мотивация
- публицистика и периодические издания
- родителям
- серьезное чтение
- спорт, здоровье, красота
- хобби, досуг
Osman Erkmen — Food Microbiology
Купить и скачать за 28928.29 ₽
Понравилась книга? Поделись в соцсетях:
Автор: Osman Erkmen
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 9781119237846
Описание: This book covers application of food microbiology principles into food preservation and processing. Main aspects of the food preservation techniques, alternative food preservation techniques, role of microorganisms in food processing and their positive and negative features are covered. Features subjects on mechanism of antimicrobial action of heat, thermal process, mechanisms for microbial control by low temperature, mechanism of food preservation, control of microorganisms and mycotoxin formation by reducing water activity, food preservation by additives and biocontrol, food preservation by modified atmosphere, alternative food processing techniques, and traditional fermented products processing. The book is designed for students in food engineering, health science, food science, agricultural engineering, food technology, nutrition and dietetic, biological sciences and biotechnology fields. It will also be valuable to researchers, teachers and practising food microbiologists as well as anyone interested in different branches of food.