- бизнес-книги
- детские книги
- дом, дача
- зарубежная литература
-
знания и навыки
- изучение языков
- компьютерная литература
- научно-популярная литература
- словари, справочники
-
учебная и научная литература
- безопасность жизнедеятельности
- военное дело
- гуманитарные и общественные науки
- естественные науки
- задачники
- монографии
- научные труды
- практикумы
- прочая образовательная литература
- сельское и лесное хозяйство
-
технические науки
- высокие технологии
- горное дело
- информатика и вычислительная техника
- конструкции
- легкая промышленность
- материаловедение
- машиностроение
- нормативная документация
- общетехнические дисциплины
- основы производства
- пищевая промышленность
- приборостроение
- проектирование
- промышленность
- радиоэлектроника
- строительство
- техническая литература
- технологии металлов
- транспорт
- химическая технология
- эксплуатация промышленного оборудования
- энергетика
- учебники и пособия для вузов
- учебники и пособия для ссузов
- учебно-методические пособия
- история
- комиксы и манга
- легкое чтение
- психология, мотивация
- публицистика и периодические издания
- родителям
- серьезное чтение
- спорт, здоровье, красота
- хобби, досуг
Zushe Blech Yosef — Kosher Food Production
Купить и скачать за 28405.74 ₽
Понравилась книга? Поделись в соцсетях:
Автор: Zushe Blech Yosef
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 9780813804804
Описание: The second edition of Kosher Food Production explores the intricate relationship between modern food production and related Kosher application. Following an introduction to basic Kosher laws, theory and practice, Rabbi Blech details the essential food production procedures required of modern food plants to meet Kosher certification standards. Chapters on Kosher application include ingredient management; rabbinic etiquette; Kosher for Passover; and the industries of fruits and vegetables, baking, biotechnology, dairy, fish, flavor, meat and poultry, oils, fats, and emulsifiers, and food service. New to this edition are chapters covering Kosher application in the candy and confections industries and the snack foods industry. A collection of over 50 informative commodity-specific essays – specifically geared to the secular audience of food scientists – then follows, giving readers insight and understanding of the concerns behind the Kosher laws they are expected to accommodate. Several essays new to the second edition are included. Kosher Food Production, Second Edition serves as an indispensable outline of the issues confronting the application of Kosher law to issues of modern food technology.