- бизнес-книги
- детские книги
- дом, дача
- зарубежная литература
-
знания и навыки
- изучение языков
- компьютерная литература
- научно-популярная литература
- словари, справочники
-
учебная и научная литература
- безопасность жизнедеятельности
- военное дело
- гуманитарные и общественные науки
- естественные науки
- задачники
- монографии
- научные труды
- практикумы
- прочая образовательная литература
- сельское и лесное хозяйство
-
технические науки
- высокие технологии
- горное дело
- информатика и вычислительная техника
- конструкции
- легкая промышленность
- материаловедение
- машиностроение
- нормативная документация
- общетехнические дисциплины
- основы производства
- пищевая промышленность
- приборостроение
- проектирование
- промышленность
- радиоэлектроника
- строительство
- техническая литература
- технологии металлов
- транспорт
- химическая технология
- эксплуатация промышленного оборудования
- энергетика
- учебники и пособия для вузов
- учебники и пособия для ссузов
- учебно-методические пособия
- история
- комиксы и манга
- легкое чтение
- психология, мотивация
- публицистика и периодические издания
- родителям
- серьезное чтение
- спорт, здоровье, красота
- хобби, досуг
T. V. R. Pillay — Aquaculture and the Environment
Купить и скачать за 19708.33 ₽
Понравилась книга? Поделись в соцсетях:
Автор: T. V. R. Pillay
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 9780470995723
Описание: Aquaculture and the Environment Second Edition T. V. R. Pillay The continuing rapid increases in aquaculture production world-wide raise fears of further environmental degradation of the aquatic environment. The second edition of this well-received book brings together and discusses the available information on all major environmental aspects of various aquaculture systems, providing a valuable aid to the preparation of environmental impact assessments of aquaculture projects and showing how potential environmental problems can be reduced or mitigated by sound management. Much new information is presented in this new edition, including details of the impact of genetically modified food products and a new chapter on the sustainability of aquaculture, which covers the definitions of sustainability and responsible aquaculture, environmental, economic, social and ethical aspects of sustainability and the concept of ecotechnology in fish farming. Aquaculture and the Environment, Second Edition is essential reading for all personnel working on fish farms and for those moving into the aquatic farm business. Environmental scientists, ecologists, conservationists, fish and shellfish biologist and all those involved in the preservation of aquatic environments will find much of great use and interest within the covers of this book. Libraries in all universities and research establishments where these subjects are studied and taught should have copies of this excellent and useful book on their shelves. Dr T. V. R. Pillay was formerly Programme Director, Aquaculture Development and Coordination Programme, Food and Agriculture Organization of the United Nations.