- бизнес-книги
- детские книги
- дом, дача
-
зарубежная литература
- зарубежная деловая литература
- зарубежная драматургия
- зарубежная классика
- зарубежная компьютерная литература
- зарубежная литература о культуре и искусстве
- зарубежная образовательная литература
- зарубежная поэзия
- зарубежная прикладная литература
- зарубежная психология
- зарубежная публицистика
- зарубежная религиозная и эзотерическая литература
- зарубежная религиозная литература
- зарубежная справочная литература
- зарубежная старинная литература
- зарубежная фантастика
- зарубежная эзотерическая литература
- зарубежное фэнтези
- зарубежные боевики
- зарубежные детективы
- зарубежные детские книги
- зарубежные любовные романы
- зарубежные приключения
- зарубежный юмор
- современная зарубежная литература
- знания и навыки
- история
- комиксы и манга
- легкое чтение
- психология, мотивация
- публицистика и периодические издания
- родителям
- серьезное чтение
- спорт, здоровье, красота
- хобби, досуг
Rosie Birkett — The Joyful Home Cook
Понравилась книга? Поделись в соцсетях:
Автор: Rosie Birkett
Издатель: HarperCollins
ISBN: 9780008314286
Описание: An inspirational collection of resourceful and delicious recipes steeped in a fundamentally practical way of approaching home cooking; returning to basics, minimising waste, following the seasons and keeping things simple to create effortless meals packed with flavour.From renowned food writer and broadcaster, Rosie Birkett, comes a truly delicious collection of recipes certain to inspire readers to become truly instinctive home cooks. Embracing seasonal ingredients, The Joyful Home Cook shows us how to coax the most flavour out of every morsel to deliver nourishing and beautiful meals every day of the year.As well as resurrecting underused home cooking skills like smoking, brining and fermenting with an eye to getting the most out of every ingredient, this cookbook applies a thoroughly modern approach to flavour combinations and global culinary influences… Including practical tips such as how to cook cleverly to minimise waste, as well as putting recipe surpluses to shrewd use elsewhere, Rosie reveals how make the most out of every ingredient. Follow her tips and techniques to cultivate well-stocked culinary arsenals you can call upon any time to effortlessly create game-changing meals for friends and family; from homemade sourdough to pickled veg, pistachio pesto to peach eton mess, learn how to cook up a feast of joyful flavours in no time at all.