• Электронные книги
  • Авторы
  • Программы
Найти книгу:

электронные книги

  • бизнес-книги
  • детские книги
  • дом, дача
  • зарубежная литература
  • знания и навыки
    • изучение языков
    • компьютерная литература
    • научно-популярная литература
    • словари, справочники
    • учебная и научная литература
      • безопасность жизнедеятельности
      • военное дело
      • гуманитарные и общественные науки
      • естественные науки
        • астрономия
        • биология
        • естествознание
        • математика
        • механика
        • науки о Земле
        • физика
        • химия
          • аналитическая химия
          • биохимия
          • коллоидная химия
          • неорганическая химия
          • общая химия
          • органическая химия
          • фармация
          • физическая химия
          • химия полимеров
        • экология
      • задачники
      • монографии
      • научные труды
      • практикумы
      • прочая образовательная литература
      • сельское и лесное хозяйство
      • технические науки
      • учебники и пособия для вузов
      • учебники и пособия для ссузов
      • учебно-методические пособия
  • история
  • комиксы и манга
  • легкое чтение
  • психология, мотивация
  • публицистика и периодические издания
  • родителям
  • серьезное чтение
  • спорт, здоровье, красота
  • хобби, досуг

Группа авторов — Selective Glycosylations

Купить и скачать за 16984.96 ₽





Понравилась книга? Поделись в соцсетях:
Facebook Twitter Вконтакте OK

Автор: Группа авторов

Издатель: John Wiley & Sons Limited

ISBN: 9783527696222

Описание: A comprehensive summary of novel approaches to the stereoselective construction of glycosidic linkages, covering modern glycosylation methods and their use and application in natural product synthesis and drug discovery. Clearly divided into five sections, the first describes recent advances in classical methodologies in carbohydrate chemistry, while the second goes on to deal with newer chemistries developed to control selectivity in glycosylation reactions. Section three is devoted to selective glycosylation reactions that rely on the use of catalytic promoters. Section four describes modern approaches for controlling regioselectivity in carbohydrate synthesis. The final section focuses on new developments in the construction of «unusual» sugars and is rounded off by a presentation of modern procedures for the construction of glycosylated natural products. By providing the latest advances in glycosylation as well as information on mechanistic aspects of the reaction, this is an invaluable reference for both specialists and beginners in this booming interdisciplinary field that includes carbohydrate chemistry, organic synthesis, catalysis, and biochemistry.

Купить и скачать за 16984.96 ₽


© epub.ru      О сайте