- бизнес-книги
- детские книги
- дом, дача
-
зарубежная литература
- зарубежная деловая литература
- зарубежная драматургия
- зарубежная классика
- зарубежная компьютерная литература
- зарубежная литература о культуре и искусстве
- зарубежная образовательная литература
- зарубежная поэзия
- зарубежная прикладная литература
- зарубежная психология
- зарубежная публицистика
- зарубежная религиозная и эзотерическая литература
- зарубежная религиозная литература
- зарубежная справочная литература
- зарубежная старинная литература
- зарубежная фантастика
- зарубежная эзотерическая литература
- зарубежное фэнтези
- зарубежные боевики
- зарубежные детективы
- зарубежные детские книги
- зарубежные любовные романы
- зарубежные приключения
- зарубежный юмор
- современная зарубежная литература
- знания и навыки
- история
- комиксы и манга
- легкое чтение
- психология, мотивация
- публицистика и периодические издания
- родителям
- серьезное чтение
- спорт, здоровье, красота
- хобби, досуг
Группа авторов — Genetically Engineered Food
Купить и скачать за 22613.27 ₽
Понравилась книга? Поделись в соцсетях:
Автор: Группа авторов
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 9783527609390
Описание: Continuing the very successful first edition, this book reviews the most recent changes to the legal situation in Europe concerning genetically engineered food and labeling. Due to the extremely rapid developments in green biotechnology, all the chapters have been substantially revised and updated. Divided into three distinct parts, the text begins by covering applications and perspectives, including transgenic modification of production traits in farm animals, fermented food production and the production of food additives using filamentous fungi. The second section is devoted to legislation, while the final part examines methods of detection, such as DNA-based methods, and methods for detecting genetic engineering in composed and processed foods. From the reviews of the first edition: «This work promises to be a standard reference in the detection of genetically engineered food. I believe this work will find a valued place for any scientist, regulator or technical library that deals with biotechnology or detection of genetically engineered food organisms.» James J. Heinis, Journal of Agricultural & Food Information