- бизнес-книги
- детские книги
- дом, дача
- зарубежная литература
-
знания и навыки
- изучение языков
- компьютерная литература
- научно-популярная литература
- словари, справочники
-
учебная и научная литература
- безопасность жизнедеятельности
- военное дело
- гуманитарные и общественные науки
- естественные науки
- задачники
- монографии
- научные труды
- практикумы
- прочая образовательная литература
- сельское и лесное хозяйство
- технические науки
- учебники и пособия для вузов
- учебники и пособия для ссузов
- учебно-методические пособия
- история
- комиксы и манга
- легкое чтение
- психология, мотивация
- публицистика и периодические издания
- родителям
- серьезное чтение
- спорт, здоровье, красота
- хобби, досуг
Группа авторов — Annual Plant Reviews, The Moss Physcomitrella patens
Купить и скачать за 24274.96 ₽
Понравилась книга? Поделись в соцсетях:
Автор: Группа авторов
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 9781444316087
Описание: The Moss Physcomitrella patens has rapidly become an experimental model of choice for many aspects of molecular, cell and developmental biology in plant sciences. With a recently sequenced genome, which has further fuelled interest and research, Physcomitrella is accruing various new labels, from ‘a green yeast’ to the Drosophila, Caenorhabditis or Zebra fish of plant sciences. A truly international collaboration, this timely volume brings together a selection of chapters each composed by experts in their field. The chapters included cover a broad range: From those using P. patens as a marker against other species for evolutionary or ecological studies To those investigating the unique features of P. patens, e.g. gene targeting To those using moss, either as a comparator for other organisms or because of the ease of study in moss, to investigate standard biological processes This landmark publication is essential reading for anyone studying plant evolutionary biology, genomics, molecular and cell biology and genetics. Libraries in all universities and research establishments, where biological and agricultural sciences are studied and taught, should have copies of this important book on their shelves.