• Электронные книги
  • Авторы
  • Программы
Найти книгу:

электронные книги

  • бизнес-книги
  • детские книги
  • дом, дача
  • зарубежная литература
  • знания и навыки
  • история
  • комиксы и манга
  • легкое чтение
  • психология, мотивация
  • публицистика и периодические издания
  • родителям
  • серьезное чтение
  • спорт, здоровье, красота
    • красота
    • медицина и здоровье
      • альтернативная медицина
      • здоровое и правильное питание
      • здоровье
      • народная и нетрадиционная медицина
      • популярно о медицине
      • похудение и диеты
    • секс / секс-руководства
    • спорт
  • хобби, досуг

Donald Phillip Verene — The Science of Cookery and the Art of Eating Well

Купить и скачать за 1564.68 ₽





Понравилась книга? Поделись в соцсетях:
Facebook Twitter Вконтакте OK

Автор: Donald Phillip Verene

Издатель: Автор

ISBN: 9783838271989

Описание: The Science of Cookery and the Art of Eating Well is a philosophical and historical reflection on food and dining in human culture. It includes discussions of the nature of the first meals as found in Greek literature and the philosophy of history of Giambattista Vico, the Roman cookbook of Apicius (the first known cookbook), the cookbook of Artusi (the seminal cookbook of Italian cooking), Brillat-Savarin’s Physiology of Taste, Plutarch’s “Dinner of the Seven Wise Men,” and Athenaeus’ work on the Learned Banqueters (the Deipnosophists). These discussions are joined with contemporary observations on the importance of the traditions of home cooking and dining with friends as essential to the promotion of human well-being.

Купить и скачать за 1564.68 ₽


© epub.ru      О сайте