- бизнес-книги
- детские книги
- дом, дача
-
зарубежная литература
- зарубежная деловая литература
- зарубежная драматургия
- зарубежная классика
- зарубежная компьютерная литература
- зарубежная литература о культуре и искусстве
- зарубежная образовательная литература
- зарубежная поэзия
- зарубежная прикладная литература
- зарубежная психология
- зарубежная публицистика
- зарубежная религиозная и эзотерическая литература
- зарубежная религиозная литература
- зарубежная справочная литература
- зарубежная старинная литература
- зарубежная фантастика
- зарубежная эзотерическая литература
- зарубежное фэнтези
- зарубежные боевики
- зарубежные детективы
- зарубежные детские книги
- зарубежные любовные романы
- зарубежные приключения
- зарубежный юмор
- современная зарубежная литература
- знания и навыки
- история
- комиксы и манга
- легкое чтение
- психология, мотивация
- публицистика и периодические издания
- родителям
- серьезное чтение
- спорт, здоровье, красота
- хобби, досуг
Denis Dubourdieu — Handbook of Enology, 2nd Edition, Volume 2
Купить и скачать за 29107.34 ₽
Понравилась книга? Поделись в соцсетях:
Автор: Denis Dubourdieu
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 9780470010389
Описание: The Handbook of Enology Volume 2: The Chemistry of Wine Stabilization and Treatments uniquely combines chemical theory with the descriptions of day-to-day work in the latter stages of winemaking from clarification and stabilization treatments to ageing processes in vats and barrels. The expert authors discuss: Compounds in wine, such as organic acids, carbohydrates, and alcohol. Stabilization and treatments The chemical processes taking effect in bottled wine The information provided helps to achieve better results in winemaking, providing an authoritative and complete reference manual for both the winemaker and the student.